• Måttanpassat
  • Svensktillverkat

Skjutdörrar-GarderobGarderobsdörrar

  Skåpsluckor

GARDEROBSDÖRRAR

Garderobsdörrar i klassisk stil

Våra garderobsdörrar ger en känsla av lyx. Med klassiska dekorspårade speglar och möjligheten att välja den färg och det mått ni önskar, blir utseendet på våra garderobsdörrar utöver det vanliga. Alla garderobsdörrar finns som vanliga garderobsdörrar och skjutdörrar så att ni enkelt kan matcha dessa i hela hemmet.

GarderobsdörrarGarderobsdörrar

Söker du efter en rejäl garderobsdörr med mycket karaktär och känsla så har du kommit rätt. Hos oss hittar ni noggrant egendesignade garderobsdörrar i klassisk och lantlig stil i flera modeller med olika spårning och profiler. Såklart har vi också helt släta garderobsdörrar som passar in i de flesta estetiska miljöer. Garderobsdörrarna är tillverkade av 19 mm tjock MDF och är sprutmålade i en vattenbaserad snickerifärg gjord för inomhusmiljö. Garderobsdörrarna går att välja i vitt men också i valfri NCS-kulör. För den som inte har något emot att lägga ner lite extra tid så går det också att beställa garderobsdörrarna som grundmålade vilket är ett bra alternativ för den som vill måla med pensel för att få känslan som penseldragen skapar. Detta passar speciellt bra på våra garderobsdörrar i stilen sekelskifteGarderobsdörr Humle och Garderobsdörr Oxalis.

Måttanpassade garderobsdörrar

Våra garderobsdörrar måttanpassas alltid efter dina egna mått vilket är en fördel då det går att hitta en garderobsdörr för de flesta platser i hemmet, oavsett storlek. Det går även att anpassa garderobsdörrarna efter exempelvis ett snedtak då det går att välja lutning på ovansidan av garderobsdörren. Ytterligare en fördel med våra garderobsdörrar är att det också går att välja färdiga gångjärnshål på garderobsdörren i valfri höjd. Det går såklart också att välja standardhöjd på gångjärnshålen men också helt utan gångjärnshål för den som vill borra egna hål alternativt använda en annan typ av gångjärn. Det går helt enkelt att anpassa garderobsdörren på de flesta sätt för att den ska passa just dig!

 GÅ TILL GARDEROBSDÖRRAR 

.

Valfri färg

Klassisk stil

Dekorspeglar

Skjutdörrar GarderobSkjutdörrar till Garderob

Förutom garderobsdörrar så erbjuder vi också skjutdörrar till garderob. Alla våra skjutdörrar är också helt måttanpassade och vårt fokus ligger på klassiska och lantliga skjutdörrar till garderob. Precis som våra garderobsdörrar så erbjuds också våra skjutdörrar till garderob i en slät modell som passar in i de flesta miljöer. Bladen på våra skjutdörrar är tillverkade av 32 mm tjock massiv MDF som är sprutmålade i en vattenbaserad snickerifärg gjord för inomhusmiljö. Dessa går att välja i vit eller egen kulör. Vi erbjuder även våra skjutdörrar i modeller med infällt glas och spegelglas med eller utan spröjs: Skjutdörr Blåklocka, Skjutdörr Liljekonvalj samt Skjutdörr Pelargon.

Måttbeställda skjutdörrar till garderob

Våra skjutdörrar till garderob är enkla att beställa, det enda ni behöver är storleken på hålet i väggen som skjutdörren ska vara i och skriva in det på vår webbsida och sedan beställa. Hur stora skjutdörrbladen, dess dekorspårning samt skenorna ska vara, räknas ut automatiskt när måtten har fyllts i så att skjutdörren med skenor får plats oavsett om det är en 2-delad, 3-delad eller 4-delad skjutdörr till garderob.

Till våra skjutdörrar följer det som standard med infällda runda handtag som erbjuds i fyra olika färger. Skjutdörrarna går även att beställa utan handtag om man vill fräsa och sätta dit ett eget handtag.


 GÅ TILL SKJUTDÖRRAR GARDEROB 

.

.

SKJUTDÖRRAR TILL GARDEROB

Toppskiva och vägghylla

Måttanpassad toppskiva eller vägghylla

Våra toppskivor kan användas som både toppskiva och vägghylla. Samtliga av våra toppskivor och vägghyllor är måttanpassade vilket innebär att du som kund själv väljer de mått som skivan ska ha. Både djupet och längden på toppskivan fylls enkelt i när beställning görs i vår webbutik. Direkt när storlek på skivan har fyllts i, kommer priset för vägghyllan eller toppskivan att dyka upp. Detta gör det smidigt att handla utav oss. Fördelen med måttanpassade vägghyllor och toppskivor är att skivorna på så sätt går att anpassa till alla utrymmen, och det finns därmed inga begräsningar med vart en vägghylla eller toppskiva kan sättas upp. Vid köp av flera vägghyllor är det smart att kombinera olika storlekar på vägghyllorna för att skapa liv i rummet. Vid frågor eller rådgivning om mått, är ni välkomna att kontakta vår kompetenta kundservice!

.

SKÅPSLUCKOR

Inspiration till rätt garderobsdörrar och skjutdörrar

Är du nyfiken på våra garderobsdörrar men behöver hjälp med vilken modell och färg du ska köpa? Du har du hittat rätt. På vårt instagramkonto får du tips på hur det kan se ut med ett par garderobsdörrar eller skjutdörrar i hemmet och vi visar hur några av våra modeller gör sig i en viss miljö. Allt för att du som kund ska få en idé om vilken färg och modell som passar bäst in i ditt hem. Vi visar även upp hur du kan styla dina garderobsdörrar och skjutdörrar med allt från handtag till blomsterkransar för att göra dörrarna till en fantastisk inredningsdetalj! Gå in på vårt Instagramkonto för ännu mer inspiration och tips!


Måttanpassade garderobsdörrar och skjutdörrar

Alla våra skjutdörrar och garderobsdörrar är alltid måttanpassade och finns i flera olika delningar så att ni kan täcka både smala och breda öppningar. På så sätt täcker ni enkelt förvaringsutrymmen, oavsett om det är skjutdörrar till garderoben eller garderobsdörrar till förvaringsutrymmen utan garderobsstomme.

Garderobsdörrar med valfri färg.

Alla våra garderobsdörrar och skjutdörrar går att få i valfri NCS-kulör. Att välja skjutdörrar eller garderobsdörrar till din garderob i samma kulör som väggarna i bostaden ger ett fantastiskt helhetsintryck och skapar en exklusiv känsla. För att istället skapa ett levande och unikt hem kan du också välja en färg på skjutdörrarna eller garderobsdörrarna som skiljer sig från resten av hemmet, vilket är möjligt hos oss. Med möjligheten att anpassa färgen på våra garderobsdörrar och skjutdörrar samt handtagen till skjutdörrarna, kan ni på så sätt välja rätt färg för ert drömhem!

Olika kulörtips på Garderobsdörrar

Välj en mystisk kulör på dina garderobsdörrar eller dina skjutdörrar, så som en mörk skogsgrön färg. Detta skapar kontraster i rummet som ger en exklusiv och lyxig känsla.

Måla väggarna i hemmet i en sand-beige kulör och välj samma färg på garderobsdörrarna för ett fantastiskt trendigt och modernt helhetsintryck i hemmet.

Beställ dina garderobsdörrar i vitt för att ljusa upp rummet och utsmycka dem med handtag i mässing. Detta ger ett stilrent och enkelt intryck som lyfter hemmet och sätter en elegant touch på rummet.

Välkommen till Garderobsdörr.se!

Garderobsdörr.se erbjuder måttanpassade garderobsdörrar och skjutdörrar i klassiskt utförande som ni enkelt handlar i vår webbutik. Alla dörrar är av massiv mdf, garderobsdörrarna i 19 mm och skjutdörrarna i 32 mm vilket gör dem rejäla och stabila. Dörrarna lackeras sedan i valfri NCS-kulör. Våra Garderobsdörrar och skjutdörrar passar i alla miljöer, både i den klassiska men också i den moderna om ni vill bryta av på ett trendigt sätt. Dörrarna är våra egna och mycket tid och omsorgsfullt arbete har lagts ned på att designa dem för att skapa de mest attraktiva garderobsdörrar och skjutdörrar på marknaden. 

Garderobsdörrar Sverige

Garderobsdörr.se ägs och drivs av Garderobsdörrar Sverige som är ett särskilt företagsnamn till Johby varor AB som startades år 2012. Företaget har sedan dess haft en både stabil och snabb tillväxt. Vi säljer våra egna garderobsdörrar och skjutdörrar som ni handlar direkt här på Garderobsdörr.se.

Garderobsdörrar till snedtakGarderobsdörrar till snedtak

Våra garderobsdörrar med lutning på ovansidan är enkla att anpassa då det går att anpassa lutningen efter dina mått. Det går både att välja hel lutning samt delvis lutning. Precis som övriga garderobsdörrar så går även garderobsdörrar med lutning att välja i grundmålade, vit eller valfri kulör samt med måttanpassade gångjärnshål. Garderobsdörrar med lutning på ovansidan går att beställa direkt på hemsidan i vår släta modell Garderobsdörr Änglaklocka. Det kan också beställas i våra övriga modeller med dekorspårning mot förfrågan via kundservice info@garderobsdörr.se eller via telefon 0321-350 01.