{{::gettext('Menu')}}
  • Måttanpassat
  • Svensktillverkat

Skjutdörrar-GarderobGarderobsdörrar

  Skåpsluckor

Garderobsdörr.se Johby God kreditvärdighet

.

GARDEROBSDÖRRAR

Valfri färg

Klassisk stil

Dekorspeglar

Garderobsdörrar i klassisk stil

Våra garderobsdörrar ger en känsla av lyx. Med klassiska dekorspårade speglar och valfriheten att välja exakt färgen ni önskar blir utseendet på våra garderobsdörrar utöver det vanliga. Alla garderobsdörrar finns som vanliga garderobsdörrar och skjutdörrar så ni kan matcha hela huset.

SKÅPSLUCKOR

POPULÄRA SKJUTDÖRRAR

Garderobsdörrar med valfri färg.

Alla våra garderobsdörrar och skjutdörrar går att välja med valfri NCS kulör oavsett modell.

Skjutdörrar inomhus ger liv i rummet och med våra klassiska skjutdörrar skapar ni en exklusiv känsla. Alla våra skjutdörrar är alltid måttanpassade och finns i många delningar så ni kan använda våra skjutdörrar i smala och breda öppningar. Med skjutdörrar täcker ni enkelt utrymmen där ni har förvaring eller andra saker och gör det till hjärtat i rummet. Med många tillval så som färg på skjutdörren och handtagen kan ni välja exakt den skjutdörr som passar ert hem. Dessutom kan ni matcha alla skjutdörrar med våra garderobsdörrar i samma stil vilket ger en känsla av genomtänkt inredning.

Välkommen till Garderobsdörr.se!

Vi erbjuder klassiska garderobsdörrar och skjutdörrar helt måttanpassat direkt i webbutiken. På Garderobsdörr.se handlar ni rejäla garderobsdörrar som är av 19mm massiv mdf och skjutdörrar av 32mm massiv MDF som lackeras i vit eller i egen NCS färg. Våra garderobsdörrar och skjutdörrar passar i den klassiska miljön eller där ni vill bryta av den moderna miljön med det klassiska. Alla garderobsdörrar och skjutdörrar är våra egna dörrar som omsorgfullt har designats.

Garderobsdörr.se by Johby

Garderobsdörr.se ägs av Johby varor AB som startades 2012 och har växt snabbt och stabilt sedan dess. Vi säljer våra egna garderobsdörrar och skjutdörrar som ni måttanpassar och handlar direkt på Garderobsdörr.se.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

{{::gettext('Back to top')}}