• Måttanpassat
  • Svensktillverkat

Skjutdörrar-GarderobGarderobsdörrar

  Skåpsluckor

GARDEROBSDÖRRAR

Valfri färg

Klassisk stil

Dekorspeglar

Garderobsdörrar i klassisk stil

Våra garderobsdörrar ger en känsla av lyx. Med klassiska dekorspårade speglar och möjligheten att välja den färg och det mått ni önskar, blir utseendet på våra garderobsdörrar utöver det vanliga. Alla garderobsdörrar finns som vanliga garderobsdörrar och skjutdörrar så att ni enkelt kan matcha dessa i hela hemmet.

SKJUTDÖRRAR TILL GARDEROB

Inspiration till rätt garderobsdörrar och skjutdörrar

Är du nyfiken på våra garderobsdörrar men behöver hjälp med vilken modell och färg du ska köpa? Du har du hittat rätt. På vårt instagramkonto får du tips på hur det kan se ut med ett par garderobsdörrar eller skjutdörrar i hemmet och vi visar hur några av våra modeller gör sig i en viss miljö. Allt för att du som kund ska få en idé om vilken färg och modell som passar bäst in i ditt hem. Vi visar även upp hur du kan styla dina garderobsdörrar och skjutdörrar med allt från handtag till blomsterkransar för att göra dörrarna till en fantastisk inredningsdetalj! Gå in på vårt Instagramkonto för ännu mer inspiration och tips!

SKÅPSLUCKOR

Måttanpassade garderobsdörrar och skjutdörrar

Alla våra skjutdörrar och garderobsdörrar är alltid måttanpassade och finns i flera olika delningar så att ni kan täcka både smala och breda öppningar. På så sätt täcker ni enkelt förvaringsutrymmen, oavsett om det är skjutdörrar till garderoben eller garderobsdörrar till förvaringsutrymmen utan garderobsstomme.

Garderobsdörrar med valfri färg.

Alla våra garderobsdörrar och skjutdörrar går att få i valfri NCS-kulör. Att välja skjutdörrar eller garderobsdörrar till din garderob i samma kulör som väggarna i bostaden ger ett fantastiskt helhetsintryck och skapar en exklusiv känsla. För att istället skapa ett levande och unikt hem kan du också välja en färg på skjutdörrarna eller garderobsdörrarna som skiljer sig från resten av hemmet, vilket är möjligt hos oss. Med möjligheten att anpassa färgen på våra garderobsdörrar och skjutdörrar samt handtagen till skjutdörrarna, kan ni på så sätt välja rätt färg för ert drömhem!

Olika kulörtips på Garderobsdörrar

Välj en mystisk kulör på dina garderobsdörrar eller dina skjutdörrar, så som en mörk skogsgrön färg. Detta skapar kontraster i rummet som ger en exklusiv och lyxig känsla.

Måla väggarna i hemmet i en sand-beige kulör och välj samma färg på garderobsdörrarna för ett fantastiskt trendigt och modernt helhetsintryck i hemmet.

Beställ dina garderobsdörrar i vitt för att ljusa upp rummet och utsmycka dem med handtag i mässing. Detta ger ett stilrent och enkelt intryck som lyfter hemmet och sätter en elegant touch på rummet.

Välkommen till Garderobsdörr.se!

Garderobsdörr.se erbjuder måttanpassade garderobsdörrar och skjutdörrar i klassiskt utförande som ni enkelt handlar i vår webbutik. Alla dörrar är av massiv mdf, garderobsdörrarna i 19 mm och skjutdörrarna i 32 mm vilket gör dem rejäla och stabila. Dörrarna lackeras sedan i valfri NCS-kulör. Våra Garderobsdörrar och skjutdörrar passar i alla miljöer, både i den klassiska men också i den moderna om ni vill bryta av på ett trendigt sätt. Dörrarna är våra egna och mycket tid och omsorgsfullt arbete har lagts ned på att designa dem för att skapa de mest attraktiva garderobsdörrar och skjutdörrar på marknaden. 

Garderobsdörrar Sverige

Garderobsdörr.se ägs och drivs av Garderobsdörrar Sverige som är ett särskilt företagsnamn till Johby varor AB som startades år 2012. Företaget har sedan dess haft en både stabil och snabb tillväxt. Vi säljer våra egna garderobsdörrar och skjutdörrar som ni handlar direkt här på Garderobsdörr.se.